Agency op zoek naar white-label uitvoering?

[weglot_switcher]
SB
[weglot_switcher]

Seppe Breyne

Seppe Breyne Freelancer, sportieveling, verslaafd aan bijleren, fan van verre reisjes en alles wat het leven te bieden heeft en draagt altijd twee verschillende sokken.
Een beetje meer over mij: Wat krijg je als je een ambitieus, leergierig persoon die niet kan stilzitten binnen steekt tijdens een corona-pandemie met een diploma Marketing sales management en een abonnement op een online cursusplatform?

Een compleet geschift vat aan kennis, een drive om te knallen en een gezonde pak ambitie om andere ondernemers te helpen.

Begonnen als online marketeer, verder geëvolueerd naar performance marketeer en na de nodige resultaten bereikt te hebben zocht ik mijn volgende uitdaging in de agency-wereld als paid advertising expert.
Maar dat was niet genoeg, na mijn passie voor digitale marketing gevonden te hebben begon ik naast mijn uren ondernemers te helpen met hun digitale uitdaging.

Ik ben een beetje allergisch aan fancy talk, loze beloftes en onnodige tussenschakels in communicatie. (dat bespaart jou in aangerekende uren en levert meer advertentiebudget op)

Wel fan van: een heldere boodschap, goeie samenwerkingen, wat humor hier en daar en serieuze resultaten.
Officieel ingeschreven in het K.B.O op 14 februari 2023, prachtige dag toch hé, Valentijn.