Agency op zoek naar white-label uitvoering?

[weglot_switcher]
SB
[weglot_switcher]
Tijd om (organisch) hoger te scoren in Google

Freelance SEO specialist

Hoe relevanter jouw content en hoe beter geoptimaliseerd jouw website is, hoe hoger je organisch kan ranken voor jouw gekozen trefwoorden.

Een extreem waardevolle investering aangezien elke bezoeker die organisch op je website belandt niet alleen een gratis bezoeker is, maar ook een hogere graad van interesse vertoont.

Verhoogde zichtbaarheid

Het doel is om op de eerste pagina van Google te verschijnen, want laten we eerlijk zijn, wie bladert er eigenlijk door naar pagina 17?

Meer (goedkoper en relevanter) verkeer

SEO helpt bij het aantrekken van organisch verkeer, wat betekent dat je geen geld hoeft uit te geven aan advertenties om mensen naar je site te leiden.

Betere gebruikservaring

Een goede SEO-praktijk houdt rekening met de gebruikerservaring op je website. Dit betekent dat je site snel moet laden, gemakkelijk te navigeren moet zijn en relevante inhoud moet bevatten die antwoorden biedt op de vragen van je bezoekers.

Geloofwaardigheid en autoriteit

Mensen hebben de neiging om de resultaten bovenaan de pagina te beschouwen als de meest relevante en betrouwbare. Door jezelf te positioneren als een autoriteit binnen jouw niche, bouw je geloofwaardigheid op bij je publiek.
Starten in 3 stappen

Hoe ga ik te werk

We maken een uitgebreide analyse van hoe je website ervoor staat en hoe hij scoort in Google

01

We maken een uitgebreide keyword research

02

Het belang van een goede keyword research bij Search Engine Optimization (SEO) kan niet genoeg worden benadrukt.

Uitbreiden met content-creatie

03

Nadat de optimalisatie van de website gebeurd is gaan begint de volgende stap van SEO: het schrijven van relevante content omtrent jouw business om organisch gevonden te worden.
Ik kijk voor jou naar de zoekwoorden waar het minst concurrentie op zit maar toch een relevant zoekvolume bevatten. Op deze zoekwoorden speel ik in met relevante SEO-content om geleidelijk aan hoger te gaan beginnen scoren in Google.

M.a.w. je website wordt gevuld met kwalitatieve landingspagina's omtrent het gekozen zoekwoord alsook relevante blog- of nieuwscontent zodat jouw website voor Google een betrouwbare en authoritaire bron van informatie wordt. De prestaties van de geschreven artikelen worden netjes bijgehouden in Google Search Console.