Agency op zoek naar white-label uitvoering?

[weglot_switcher]
SB
[weglot_switcher]

Freelance webdesign

Betaalbaar, mooi & goeie prestaties.

Met een combinatie van creativiteit, technische expertise en een diepgaand begrip van branding, zorg ik ervoor dat elke website die gemaakt wordt niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij de kernwaarden en het imago van het merk.

Tagline

Hoe ga ik te werk?

Een website creëren is niet iets dat binnen een uurtje gedaan wordt. Het is best een groot project waar veel aan vast hangt, het is tenslotte jouw visitekaartje en uithangbord van je service/product.

Daarom loods ik je graag eens door het traject zodat je weet wat je te wachten staat.

Heb je een straf idee?

Een eerste verkennend gesprek

In een eerste gesprek gaan we eerst op zoek naar een goeie connectie. Ik zal dan ook gedurende een grote periode instaan voor de ontwikkeling van jouw project.

We zoomen eventjes in op jouw product/service, je vertelt me alles wat ik moet weten over jouw passie zodat ik een grondig beeld heb van wat er te gebeuren valt.

We leggen de vereisten van de website vast zoals contactformulieren of andere added features, zodat ik een heldere prijsinschatting kan maken op basis van grootte en niveau van ontwikkeling.

Time for wireframing

Ik ontwerp in grote lijnen het skelet van je website

Het is eigenlijk als het leggen van de fundamenten van een huis. Het stelt je in staat om de lay-out van de website te visualiseren, de gebruikerservaring te plannen en te zorgen dat alles op de juiste plek staat voordat je begint met het toevoegen van kleur en detail.

Hier volgt een eerste feedbackronde op om eventuele aanpassingen aan layout te maken.

Het bespaart tijd en geld in de latere stadia van het ontwikkelingsproces omdat eventuele wijzigingen makkelijker en goedkoper zijn om aan te brengen.

High fidelity ontwerp

Branding toevoegen, opschonen, gevoel in steken

Hier ga ik verder dan de wireframes en voeg ik de finishing touches toe - de kleuren, typografie, afbeeldingen en interactie-elementen die de website tot leven brengen.
Het is als het polijsten van een ruwe diamant tot een schitterende edelsteen die jouw boodschap op een krachtige en onvergetelijke manier communiceert.

Ook hier krijg je inputkansen om eventuele aanpassingen aan te brengen.

Voorkant, maar ook achterkant!

Tijd om te bouwen

Mijn websites worden gebouwd in WordPress, een open-source CMS (content management systeem) dat achter meer dan 43% van alle websites op de wereld zit.

Ik hanteer geen templates, je website wordt pixel-perfect gebouwd met software die ik bezit. Moeten bepaalde zaken aanpasbaar zijn door jou? Dat regelen we.

Het grote voordeel? Er is een gebruiksvriendelijke achterkant aan gekoppeld waar jij direct mee aan de slag kunt.

  • De ontwikkeling gaat sneller omdat 99% van de applicaties al eens gebouwd zijn en we dus gebruik kunnen maken van de grote community die achter het platform zit. Het wiel moet je tenslotte niet heruitvinden en dat bespaart jou kosten.
  • Jij hebt een gemakkelijk te gebruiken achterkant waar je teksten kunt aanpassen, foto's kunt uploaden, testimonials kunt showcasen en veel meer op vraag.
  • Naadloze integratie met ontelbare marketing-tools en tracking implementaties vanwege de grote market-share.
Mobile friendly, moet je dat zelfs vragen?

Afwerking en van die "obvious" zaken

In een wereld waarin smartphones en tablets de norm zijn geworden, is het essentieel dat jouw website net zo goed presteert op kleine schermen als op desktops. Watch out Gen-Z, Y, millenials en iedereen met een smartphone: onze website gaat poppen op jullie scherm.

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen, ik zorg dat het er goed uit ziet op elk scherm en dat is dat eigenlijk.

SEO, let's go

Scoren in Google, spreekt voor zich

Google is een lastig beestje, je website moet voldoen aan verschillende technische vereisten om hoog te scoren in Google.

De juiste kernwoorden in je tekst, de juiste meta-tags - en data om optimaal te verschijnen in de SERP (search engine resultatenpagina) en nog zoveel meer andere kleine snufjes. Zonder SEO kijkt Google gewoon over jou en laat dat nu net hetgene zijn dat we niet willen.

Mijn websites worden standaard afgeleverd met een sterke basis SEO optimalisatie, zoals het hoort.