Agency op zoek naar white-label uitvoering?

[weglot_switcher]
SB
[weglot_switcher]

Freelance social media advertising

Stimuleer kwalitatieve traffic naar je website en haal conversies binnen.

Met meer dan 4,6 miljard actieve social media gebruikers wereldwijd, biedt social media advertising je een ongeëvenaarde kans om een enorm publiek te bereiken en je ideale klanten te vinden.

Social media advertising is geschikt voor bedrijven van alle soorten en maten, van kleine start-ups tot grote multinationals.

K +
Uitgegeven advertentiebudget
+
Primaire conversies behaald
Nog steeds de koning op de troon

META advertising

Met meer dan 2 miljard actieve gebruikers wereldwijd, biedt META ongeëvenaarde toegang tot uw ideale klanten.

Bereik je doelpubliek via stories, reels, video of met een carrousel op de overzichtspagina. Drijf kwalitatieve traffic naar je website en remarket jouw doelpubliek met een zorgvuldig gecreeërde marketing funnel van awareness tot conversie.

 • Naamsbekendheid te vergroten
 • Kwalitatief websiteverkeer generen
 • Leads genereren
 • Verkoop stimuleren
Boost je e-commerce business

Linkedin advertising

LinkedIn Advertising is dé manier om jouw B2B-doelgroep te bereiken met gerichte advertenties. Met meer dan 830 miljoen zakelijke professionals wereldwijd, biedt LinkedIn je ongeëvenaarde toegang tot de mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Uniek aan Linkedin is de uitgebreide targeting op sector, functie- en titelniveau. Wil je enkel managementniveau van een bepaalde sector targetten van bedrijven groter dan 50 werknemers? Geen probleem!

 • Zeer hoge engagement
 • B2B lead-gen
 • Nauwkeurige targeting: functietitel, industrie, bedrijf...
 • B2B brand awareness
Brand awareness bij een creatief doelpubliek

Pinterest advertising

Pinterest Advertising is een krachtig platform om jouw doelgroep te bereiken met visueel aantrekkelijke advertenties. Met meer dan 433 miljoen actieve gebruikers per maand, biedt Pinterest je toegang tot een enorm publiek dat op zoek is naar inspiratie en ideeën.

Vooral merken of bedrijven met een visuaal aantrekkelijk product scoren hier bijzonder goed. Denk maar interieur designers, architectuur, alles wat te maken heeft met creativiteit aard goed op dit platform.

Pinterest is dan ook dé inspiratiebron voor veel particulieren.

 • Visuele targeting
 • Hoge betrokkenheid
 • Lead-gen
 • Goeie bron van website traffic
Bereik ze onderweg!

Waze advertising

Bereik automobilisten onderweg!

Vooral winkels en zaken zoals fastfoodketens die aarden op mensen die onderweg de impulsieve beslissing willen maken van ergens te stoppen.

Ben je gelegen langs een snelweg en heb je toevallig de zaterdag een kortingsactie lopen in een toonzaal? Dan is Waze advertising een interessant platform voor jou. Op zaterdag is niemand gehaast en is iedereen te overtuigen voor een impulsieve stop. ;)

 • Locatiegerichte targeting
 • Tijdsgebonden targeting (bijvoorbeeld spitsuur)
Starten in 3 stappen

Hoe ga ik te werk

In kaart brengen van de doelgroep en het juiste kanaal hanteren

01

Via een uitgebreid gesprek leer ik jouw product/service kennen en stel ik de nodige vragen om verder te kunnen. Wat is de primaire conversie, wie wil je bereiken, welke KPI stellen we op en nog veel meer. We bepalen samen het optimale kanaal en ik werk een voorstel uit.

Campagnevoorstel + livegang

02

Ik doe een voorstel voor een social media campagne, afhankelijk van tijd en budget gaan we hier uitgebreid te werk en creëren we een complete marketing funnel, of richten we ons op een enkele strategie.

Eens de campagne is goedgekeurd zet ik deze live op de vooropgestelde doelgroep.

Blijven optimaliseren dankzij meetbare cijfers

03

Door meetbaar gemaakte cijfers zijn we in staat om optimalisaties door te voeren op basis van objectieve cijfers. Welke visual genereert meer traffic, welke copy spreekt meer aan, hoe lang is de gemiddelde time on page, welke doelgroep converteert makkelijker?

In functie van kost/conversie optimaliseer ik jouw campagnes om ultiem tot een zo hoog mogelijke Return on ad spend te komen. (ROAS)