Agency op zoek naar white-label uitvoering?

[weglot_switcher]
SB
[weglot_switcher]
Wees er 100% zeker van dat jouw waardevolle centen optimaal geinvesteerd worden.

Google ads audit

Weet je niet zeker of je het maximale rendement uit je Google ads haalt en heb je zelf de technische know-how niet om dit te checken? Ik bekijk het volledige Google ads account en maak een uitgebreide (technische) analyse van de verbeterpunten.

Ben je nog niet begonnen met Google Ads en wil je werken aan je online zichtbaarheid? Vraag dan eerst een kennismakingsgesprek aan.

Discreet te werk

Ik stel geen vragen of val de huidige partner niet lastig.

Diepgaande analyse (technische focus)

Ik cover 7 thema's met in totaal meer dan 45 vragen die gesteld worden. Deze gaan van algemeen naar zeer technische, kortom, geen enkel steentje laat ik liggen.

Vrijblijvend voorstel

Indien het account niet naar wensen ingesteld staat, doe ik een vrijblijvend voorstel tot samenwerking. Niets is verplicht uiteraard.
Mijn doel is om jou volledig inzicht te geven in wat er in het account gebeurt.

Wat analyseer ik in deze Google ads audit?

Om jouw account grondig te bestuderen stellen ik meer dan 40+ vragen, zorgvuldig opgelijst in een documentje. Deze vragen worden gesteld op basis van jarenlange ervaring binnen Google ads waarvan ik weet dat deze essentieel zijn voor een goed draaiend account.

Account structuur
Campagne structuur & instellingen
Conversies & meetbaarheid
Budgetverdeling & biedstrategieën
Keywords & search term report
Advertenties, CTA's & performance
Gebruikte landingspagina's

Als bonus bekijken ik graag ook het gebruik van scripts voor automatisaties binnen het account alsook analyseer ik vrijblijvend de accountwijzigingsgeschiedenis om in kaart te brengen of er frequent op het account gewerkt wordt door de huidige partner en of er correlaties zijn met de performance.

Dus, benieuwd naar de prestaties van jouw Google ads?

Vul onderstaand formulier in en ik koppel zo snel mogelijk terug naar je met een prijsvoorstel, dan kan ik voor jou aan de slag.